Onze eerste ontmoeting

  • By admin
  • On 24 augustus 2018
  • 0 Comments

Mijn eerste ontmoeting met Marjorie Cadogan was op een festival(markt). Ik zag vanaf een afstand een zilveren ketting met prachtige “kralen”. Uiteindelijk liep ik ernaartoe om te vragen wat zo een set kostte. Zij legde mij uit dat het geen kralen zijn maar zaden en dat zij de sieraden set zelf had gemaakt. Vol verbazing stond ik te kijken naar de set en alle overige sieraden die alleen maar mooier werden doordat het handgemaakt en uniek is.

Plotseling bedacht ik mij dat ik ooit jaren geleden in Gambia een armband had gekocht die niet echt zilver was. Ik vroeg Marjorie of ze ook sieraden op aanvraag. Gelukkig werd die vraag beantwoord met een volmondige JA! Met als gevolg dat ze haar contactgegevens heeft gegeven, ik haar heb opgezocht op FB en enige tijd later werd ik thuis bij haar ontvangen met hapjes en een drankje. We hebben die dag best lang gesproken en het voelde goed, een goede sfeer en fijn persoon, allemaal erg belangrijk omdat het om een persoonlijk sieraad gaat. Ik liet mijn armband achter en Marjorie zou een proefversie maken van koper. Toen die klaar was heeft ze mij nogmaals uitgenodigd om langs te komen en kreeg ik de proefversie te zien die al heel mooi was. Ik kon niet wachten op de eindversie!!! Toen ik werd gebeld voor de eindversie werd ik zenuwachtig, met als gevolg dat ik bij het zien van het eindresultaat in zilver, emotioneel werd. De armband was mooier dan ik ooit had kunnen bedenken. Door haar persoonlijke touch bij de afwerking zelfs nog mooier dan het origineel. Ik moest haar dan ook een stevige omhelzing  geven en herhaaldelijk bedanken voor het prachtige resultaat.  Zij heeft secuur gewerkt en de afwerking van de armband is erg netjes. Ondanks dat ze het druk had met andere bestellingen had Marjorie mijn vrij ingewikkelde armband snel af en liet zij mij tussendoor ook regelmatig de stand van zaken weten. Naast een mooie sieraden doosjes krijg je een tasje, pen en mooie kaart allen in trant van haar eigen merk.

Tot slot wil ik mijn waardering uitspreken voor haar ontvangst elke keer bij haar thuis, de gastvrijheid, de openheid , de prettige vibe allemaal oorzaken waardoor ik, ook als ik haast had, veels te lang bleef zitten.

0
Share: